Waarom het Paleo Dieet?

Het Paleo dieet is ontstaan door negatieve veranderingen van onze hedendaagse eet en leef gewoontes! We moeten dus iets ondernemen om weer in balans te komen met onszelf en de natuur.

ADnieuws Paleo dieet

Stel jezelf eens de volgende vragen:

–        Heb je genoeg van je eigen lichaam?

–        Heb je vroeger diëten geprobeerd zonder het beloofde resultaat ?

–        Ben je bang voor NOG een teleurstelling?

–        Heb je angst om weer wat nieuws te proberen?

–        Weet je niet meer wat je geloven moet  met al die voedingsadviezen?

–        Of wil je weer plezier in je leven hebben, simpel omdat je daar elke dag weer voldoende energie voor hebt?

Natuurlijk wil jij het bovenstaande ook allemaal! Met name meer en voldoende energie om weer wat te ondernemen en je lekker in je lijf te voelen. Met het AD nieuws  Paleo dieet “De Paleo Revolutie” kun je in een paar maanden kilo’s aan vet kwijt raken en meer energie krijgen dan ooit.

Wist je dat de dieetbusiness gewoon een spelletje met ons speelt? Het is een miljarden business geworden en men heeft geen belang bij slanke, gezonde mensen. Ze willen klanten. Waarom hebben anders  60% van de mannen en 44% van de vrouwen in Nederland overgewicht? En waarom geven 3,7 miljoen Nederlanders dan 3 miljard euro uit aan diëten en training? Waarom ben JIJ niet slank en energiek?

Volgens onderzoek vab Ad nieuws krijgen jaarlijks 87.000 Nederlanders te horen dat ze diabetes hebben en het aantal stijgt ieder jaar. En dat terwijl deze lifestyle ziekte gewoon voorkomen kan worden! Beginnende diabetici krijgen serieuze klachten over een te hoge bloeddruk, oververmoeidheid, slaapproblemen en overgewicht. Deze klachten verdwijnen niet zomaar en horen ook echt niet bij het ouder worden!

Het Paleo dieet helpt deze klachten te voorkomen. Het enige wat je weten moet is hoe je je hormonen en genen als het ware kunt herprogrammeren om er voor te zorgen dat je vet verliest. Lees en leer bij Ad nieuws  hoe “de Paleo Revolutie” je leven op korte termijn kan veranderen!

Klik op het boek voor meer info:

ADnieuws Paleo dieet