Snel met Ad nieuws vet verbranden

De kettlebell is in de praktijk een uitstekend hulpmiddel gebleken voor het vet verbranden. De meeste mensen die met ons programma werken lukt het om binnen 3 tot 5 weken tijd hun buikvet te verminderen dan wel helemaal weg te trainen en lopen nu definitief met strakke buikspieren rond.

ADnieuws Kettlebelt workout

Waarom verliezen mensen zo snel hun vet en ook nog veel sneller dan met reguliere trainingsmethoden? Nou dat is wetenschappelijk uitgezocht en het is gebleken dat het groeihormoon verantwoordelijk  is voor vet verbranden. Het groeihormoon verbrand het meeste lichaamsvet en zorgt voor verjonging van onze lichaamscellen (zoals spier – en huidcellen), waardoor mensen met deze methode sneller een strakkere huid en strakkere spieren krijgen dan door andere trainingen.

Naast dit grote voordeel train je met een Kettlebell alle spieren in je lichaam tegelijkertijd! Normaal sta je 1,5 a 2 uur te trainen in de sportschool maar bij onze Kettlebell workout krijg je een beter resultaat in 30 minuten per training! Dus je kan vet verbranden met minder trainen en met een beter en blijvend resultaat.

We hebben inmiddels gemerkt dat deze workout voor iedereen geschikt is. De basisoefeningen zijn voor iedereen hetzelfde alleen de  Kettlebell kan variëren in maat. Als je al een betere conditie en/of spierkracht hebt of dit door de training is gekomen, dan gebruik je gewoon een (iets) zwaardere Kettlebell en zullen je resultaten blijven verbeteren. Ik kan me voorstellen dat je nu wel wilt weten hoe onze Kettlebell workout precies werkt en wat er allemaal in het pakket zit.

Klik op onderstaande afbeelding en ontdek het meteen!

AD nieuws vetverbranden met kettlebell