Heb jij wel eens groene smoothie gedronken?

ADnieuws gezonde smoothie

Met name een groene smoothie is heel goed voor je algemene gezondheid. Heb je ook wel eens last van hoofdpijn en/of migraine, een opgeblazen gevoel, weinig energie, slechte adem of aften, problemen met slapen, acne, winderigheid, oververmoeidheid, te zwaar zijn of een te hoge bloeddruk?  Nou dan kan het wel eens zo zijn dat je een duidelijk tekort hebt aan vitamines en mineralen in je lichaam! Maar bovendien is het ook mogelijk dat je een teveel hebt aan toxische stoffen! Daardoor vermindert je natuurlijke weerstand en kun je vervelende klachten krijgen.

Maar wist je dat je hier wel degelijk wat aan kan doen? Zorg dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft en je problemen zijn opgelost. Zie je daadwerkelijk in dat je lichamelijke ongemakken worden veroorzaakt door je manier van leven, dan zie je ook in dat je er wat aan kan doen! Door de dagelijks voorgeschreven groente en fruit te eten los je het probleem nog niet op! Immers de voedingswaarde zit in de rauwe groente en fruit en dat is niet altijd makkelijk te eten.

Op onze zoektocht  naar heerlijke recepten om weer lekker in je vel te zitten EN je weerstand te verbeteren, ontdekten we  de “Groene Smoothie”

ADnieuws groene smoothie

Wat is een groene Smoothie?

Een groene Smoothie is een drankje van:

– Bladgroente zoals spinazie, sla of andijvie

– Fruit

– En water

Doordat de smaak van fruit overheerst wordt het al snel een zoet drankje als je er veel fruit in doet. De groene smoothie wordt in een blender gemaakt en binnen een paar minuten heb je het gezondste drankje dat er bestaat, zonder dat iets hoeft te koken of anderszins hoeft voor te bereiden. Daarna gewoon de blender even afspoelen met heet water en weer opbergen voor de volgende dag. Als je dit eenmaal gewend bent en merkt wat het met je lichaam doet, ga je inderdaad elke dag een groene smoothie maken.

Groene smoothie recepten www.adnieuws.com

Nooit meer futloos, altijd genoeg energie en een hogere weerstand, dat wil jij toch ook?

De groene smoothie is een combinatie van fruit, water en bladgroenten zoals andijvie, sla en spinazie. Door de toevoeging van vers fruit is de smoothie lekker zoet, waardoor het naast een gezond drankje, ook een erg lekker drankje is. Het enige dat je nodig hebt is een blender en de ingrediënten. Binnen enkele minuten heb je een heerlijk vitaal en energierijk drankje, waardoor je je beter voelt dan ooit. Naast meer energie en vitaliteit heeft de groene smoothie nog meer voordelen:

 

 

Alleen maar groene smoothies?

Ik hoor je zeggen, is dat niet saai, alleen die groene smoothies? Nee, dat is niet saai. Ik heb namelijk een speciaal boek gemaakt, dat vol staat met heerlijke groene smoothie recepten. Daarmee kun je oneindig variëren en wordt elke groene smoothie weer anders. Ervaar dat je met verschillende vruchten en groenten steeds weer nieuwe, verrassende, maar altijd heerlijke smoothies kunt maken. Voor mij is dit een uitkomst om door te gaan met het nemen van de lekkere groene smoothies. Naast de recepten, lees je in het boek ook meer over de vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt met ene bepaalde smoothie. Daarmee wordt het boek niet alleen een leidraad, maar je leert er ook nog eens wat van!

Gezonde Groene Smoothie Recepten Boek (digitaal en fysiek)

Wat kun je verwachten van het gezonde groene smoothie receptenboek? In dit boek neem ik je aan de hand mee om jou een gezonder en vitaler lichaam te geven. Daarnaast zorgen de groene smoothies voor een gezondere huid en geven ze je meer energie. Tevens is er bewezen dat veel groente en fruit een verhoogde potentie tot gevolg kan hebben, een mooie bijkomstigheid! Het boek bestaat verder uit:

70 heerlijke groene smoothie recepten
Tips om veilig en gezond te beginnen en verder te gaan met groene smoothies
Seizoensrecepten met seizoensgroenten en –fruit
Kennismaken met bijzondere groenten en fruit die vol zitten met nuttige vitaminen en mineralen
Variaties, tips en adviezen om ingrediënten te combineren
Tips om geld te besparen op afvallen, diëten en het krijgen van een gezonder lichaam

En nog veel meer! BESTEL NU EN ONTVANG GELIJK  DE BONUS(zonder verzendkosten!!):

Groene smoothie recepten totaal pakket www.adnieuws.com

Recepten

Wij hebben inmiddels een flink aantal heerlijke recepten om voor de nodige variatie te zorgen. Wil je ook je elke dag fit en vitaal voelen EN een verbeterde weerstand hebben? Probeer dan ons recepten boek  “50 groene Smoothies”  met een 30 dagen “niet goed geld terug” garantie. Ga snel naar onze site en profiteer van deze tijdelijke super aanbieding!

Klik op onderstaande afbeelding en ontdek het direct!

Adnieuws bestel nu 50 groene smoothies