AD.nl niet objectief

De krant AD.nl is niet objectief evenals de Nazi krant de Telegraaf, Het Parool, de Volkskrant en alle andere kranten eigendom van de DPG groep.

Kennelijk heeft de Nederlandse staat daar een grote vinger in de pap want al het Covid nieuws, is op zijn minst NIET objectief! Waarheden worden verdraaid, cijfers klakkeloos overgenomen zonder enig onderzoek, en er worden regelrechte ONWAARHEDEN verkondigd al dan niet wederom klakkeloos over genomen van dubieuze instanties als RIVM en OMT.

De zogenaamde “experts” van laatstgenoemde organisaties blijken helemaal geen “experts” te zijn maar een groepje door ministerie van Volksgezondheid uitgekozen marionetten met financiële belangen in de farmaceutische industrie. Rutte en de Jonge varen blind op de adviezen van OMT en RIVM wat logisch is want die adviseren natuurlijk precies wat deze eveneens corrupte “volksvertegenwoordigers” willen.

Al met al een schaamteloze vertoning die zijn weerga in de Nederlandse geschiedenis niet kent. Het Nederlandse volk wordt onderdrukt en gemanipuleerd door middel van leugens en angst zaaien. De Covid hoax zorgt voor armoede, ziekte en zelfs de dood door onnodige dubieuze, niet geteste vaccinaties.

NEDERLAND WORD EENS WAKKER! 

Adnieuws.com voor nieuws vanuit andere bronnen

Lees ook deze berichten: