De ‘corona’ spoedwet werd al een jaar vóór de pandemie voorbereid

Arno van Kessel is advocaat van Artsen voor Waarheid en deed aangifte tegen Mark Rutte en medeplegers wegens de misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis. Covid-19 is een project dat al geruime tijd vóór de pandemie is gepland. “Er is sprake van een criminele organisatie.” In de lezing die hij onlangs gaf deed hij talloze opzienbarende beweringen.

Arno van Kessel is bekend van het zogenaamde ‘Blauwe Boek’. Als advocaat van Artsen voor Waarheid heeft hij de aangifte tegen Mark Rutte en alle medeplegers wegens de misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis opgesteld. Arno van Kessel heeft tijdens zijn toespraak verklaard, dat hij als advocaat geen onwaarheden kan en mag verkondigen. Een advocaat wordt geacht de waarheid te verkondigen, waarbij deze onder tuchtrechtelijk toezicht van de Orde der Advocaten staat. Om die reden zegt hij dat hij al zijn uitspraken kan onderbouwen. De feiten die hij ontdekt heeft wijken af van de fictieve realiteit die ons wordt voorgespiegeld.

Een pandemie als onderdeel van een project

Doordat zijn cliënt Artsen voor Waarheid hem vroeg om naar de juridische kant van het coronabeleid te kijken, ontdekte Arno van Kessel dat er allerlei zaken niet klopten. “Ik ben er achter gekomen dat Covid-19 geen ziekte is, het is een project.” Het Covidproject is in 2015 gestart. C.O.V.ID is de afkorting van het Certificate Of Vaccination ID, ook wel bekend als ID2020, een project van Bill Gates. “Iedereen krijgt een digitaal nummer. Dat nummer komt niet meer op je pasje, want dat nummer is gewoon je lichaam. Het lichaam is dadelijk je ID-nummer.” Dit heeft alles te maken met Agenda 21 (de wereldwijde agenda voor de 21e eeuw) en plannen voor de Great Reset.

Contract met de Verenigde Naties

Ruud Lubbers heeft op 14 juni 1992 namens het Nederlandse grondgebied een belangrijk contract getekend: Agenda 21, de agenda voor de 21e eeuw. Dat is een contract met de Verenigde Naties, een vereniging opgericht door de Rockefeller Foundation. Landen konden onder bepaalde voorwaarden lid worden. In 2015 is daar een ander contract bij gekomen, Agenda 2030, wat door Mark Rutte is ondertekend. Het parlement voert deze agenda uit en zal daar niet vanaf wijken. In 2019 is er nóg een document ondertekend, de accelerator, de versneller van Agenda 2030.

Begin 2019 al, een jaar vóór de corona-uitbraak, bereidde men de spoedwet voor

De plandemie is onderdeel van een grotere agenda en is lange tijd voorbereid. Arno van Kessel kwam daar achter toen hij in mei 2020 via de Orde van Advocaten de po-advocatencursus ‘corona spoedwet’ volgde. “Die spoedwet nou, was veelomvattend moet ik zeggen.” Hij kreeg te horen dat men al in het 1e kwartaal van 2019 was begonnen deze te schrijven. Dat is opmerkelijk want het ‘killervirus’ is volgens het narratief van de overheid formeel voor het eerst in februari 2020 naar buiten gekomen. Ondanks dat hij de opmerking van zijn professor nog niet heeft kunnen verifiëren begreep hij vanaf dat moment dat er zaken niet klopte. Het leek hem onwaarschijnlijk dat de uitgebreide en uitgewerkte spoedwet in een paar weken was geschreven.

Beleidsmakers zijn in dienst van het World Economic Forum

De makers van Agenda 21 willen wereldcontrole en de landsgrenzen opheffen. Vandaar dat ze Covid-19 maakten. Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF) is de baas van Mark Rutte, Boris Johnson, Macron, enz. “Ze staan ook deels op de loonlijst.” Mevrouw Sigrid Kaag is gewoon opgeleid door het WEF, staat nog steeds op de loonlijst. Ze is hier minister, maar ze staat op de loonlijst van de WEF.” Mensen zoals Kissinger en Rockefeller financieren het WEF.

Lees meer klik hier!

De ‘corona’ spoedwet , Adnieuws.com voor nieuws vanuit andere bronnen

Lees ook deze berichten: