Degezondheidsadviseur.nl

Degezondheidsadviseur.nl bij Adnieuws.com

Degezondheidsadviseur.nl is een webshop die net wat meer doet dan andere voedingssupplement verkopers. Namelijk, wij geven advies en ondersteunen de koper in hun keuze.

Degezondheidsadviseur.nl is een webshop gebaseerd op een natuurgeneeskundige praktijk met 30 jaar ervaring. Wij bieden producten aan op het gebied van natuurlijke gezondheidsondersteuning. Naast homeopatische geneesmiddelen, voedingssupplementen, Schussler zouten en Aloe Vera bieden wij ook hulpmiddelen en apparaten aan. Wij leveren de beste kwaliteit en geven  de best mogelijke online ondersteuning, immers het gaat om je gezondheid! Onze medewerkers zijn afgestudeerd in Natuurgeneeskunde, Homeopathie, Acupunctuur en Psychosociale ondersteuning. Of het nu gaat om een burn-out traject, verantwoord afvallen, Mindfulness cursus, een gezondheidsscan, pijnbestrijding, (omgaan met) stress of Lichtherapie, wij kunnen je helpen!

Degezondheidsadviseur.nl bij Adnieuws.com

Bezoek onze shop en maak je keuze. Kom je er niet uit of heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

Gezonder leven, wij geven je advies, Degezondheidsadviseur.nl