Doof, blind, dood: eerste cijfers over prikbijwerkingen bij kinderen
kinderen
Foto: 14-jarige krijgt coronavaccin (Navy Medicine CC0)

Doof, blind, dood:

De eerste cijfers over prikbijwerkingen bij kinderen

De coronaprikken brengen niet alleen schade toe aan volwassenen, maar ook aan kinderen. Dr. Jane Ruby heeft zich verdiept in de cijfers over bijwerkingen en zei in de Stew Peters Show dat in de Verenigde Staten 73 kinderen van zes tot 17 jaar oud permanent blind zijn geraakt en 48 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie permanent doof zijn geworden.

Daarnaast heeft de Universiteit van Californië – Davis onderzoek gedaan naar hartproblemen bij 12- tot 17-jarigen. Het onderzoek, waarbij specifiek is gekeken naar myocarditis, laat zien dat dergelijke problemen zich vooral voordoen na de tweede prik.

Vier keer meer kans

Over de ernst en langetermijnschade is helemaal niets bekend, benadrukte Ruby, die aan de bel trekt over de bijwerkingen. Ze voegde toe dat er inmiddels 14 kinderen zijn overleden na vaccinatie.

Een kind heeft vier keer meer kans om ernstige hartproblemen te krijgen na vaccinatie dan in het ziekenhuis te belanden of te sterven als gevolg van corona, voegde presentator Stew Peters toe.

Dit moet worden stilgelegd

“Het gaat niet langer om gezondheid,” reageerde dr. Ruby. “Ik denk dat we dat allemaal weten. Dit moet worden stilgelegd. We moeten een manier vinden om dit te stoppen. Ouders, word wakker.”

Doof, blind, dood: Adnieuws.com voor nieuws vanuit andere bronnen

Lees ook deze berichten: