Verslechtering situatie door massale vaccinatie!

Uitvinder mRNA-vaccintechnologie: het lijkt erop dat het worstcasescenario gaat uitkomen

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zei deze week dat de nasale titers bij gevaccineerden en ongevaccineerden gelijk zijn. Een titer is een getal waarmee de hoeveelheid antistoffen wordt uitgedrukt.

NBC News schreef dat die titers bij gevaccineerden zelfs hoger zijn dan bij ongevaccineerde mensen en baseerde zich daarbij op uitspraken van een anonieme overheidsfunctionaris.

https://rumble.com/vkfz1v-the-vaccine-causes-the-virus-to-be-more-dangerous.html
“Dit is precies wat je zou verwachten bij antilichaam-gemedieerde versterking van infectie,” zei Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, in Bannons War Room. Wat wordt hiermee bedoeld? Het vaccin zorgt ervoor dat het virus besmettelijker wordt en zich sneller gaat vermenigvuldigen.

Dit is waar vaccinologen al sinds het begin voor waarschuwen
“Dit is de ergste nachtmerrie van vaccinologen,” aldus Malone. Hij wees erop dat het eerder is gebeurd. Zo stierven tijdens de vaccinatiecampagne tegen het respiratoir syncytieelvirus in de jaren zestig meer gevaccineerde dan ongevaccineerde kinderen. Het gebeurde ook bij het denguevaccin en vrijwel alle andere coronavaccinprogramma’s die ooit zijn opgezet.

“Dit is waar vaccinologen zoals ikzelf al sinds het begin voor waarschuwen,” zei hij.

Malone zei verder dat dr. Fauci liegt en dat de overheid verdoezelt wat hier gebeurt. “Ik wil niet alarmistisch klinken, maar het lijkt erop dat het worstcasescenario gaat uitkomen.”

Vaccinatiecampagne staken
Hij wil ook graag iets rechtzetten: “De mutaties die opduiken, worden hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door mensen die zijn gevaccineerd, niet door ongevaccineerden.”

Als wordt bewezen dat er sprake is van antilichaam-gemedieerde versterking van infectie, moet de vaccinatiecampagne worden gestaakt, benadrukte Malone.

Verslechtering situatie door massale vaccinatie Adnieuws.com voor nieuws vanuit andere bronnen

Lees ook deze berichten: